Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

ICT-netwerk voor de zorg? Kies voor een specialist en niet voor een generalist

Deel dit bericht

Bij Brite geloven we voor de volle 100% in hetgeen we doen en dat is specialiseren in hetgeen waar we het verschil maken voor onze klanten: ICT-netwerken.

Binnen de zorg zien steeds meer partijen dat je met specialisten het verschil maakt. Waar voorheen een generalist werd ingeroepen, daar red je het nu niet meer mee.

Het ICT-netwerk, WiFi, zorgtechnologie, telefonie, werkplekbeheer, kantoorautomatisering allemaal hebben ze hun specifieke kenmerken die een generalist niet meer overziet.

Door ons te focussen op het ICT-netwerk en WiFi maken we het verschil. Alles wat via een IP-adres met elkaar communiceert, verbinden wij via de digitale snelweg. Onzichtbaar, maar alom aanwezig. De smartphone van de zorgverlener met zorgtechnologie; leefcirkel techniek en locatiebepaling met een cliënt, zorgverlener of apparaat; informatie van slimme inco met de server van de leverancier of de administratief medewerker met een printer, enz.

Wij leveren geen telefoons, smartphones, laptops of tablets. Ook geen zorgtechnologie, applicaties of software. Hier zijn anderen beter in, omdat zij zich in dat deel specialiseren.

De kunst is om alle specialisten met elkaar te laten samenkomen op dat ene allesomvattende ICT-netwerk. Als die basis stabiel en robuust is, dan kunnen zorgtechnologie, WiFi, internet, televisie, telefonie, alarmering, etc. veilig met en naast elkaar samenwerken.

Uiteindelijk draait het om tevreden gebruikers. Zorgverleners, cliënten, medewerkers, gasten en de leveranciers van allerlei technologie zijn hier voorbeelden van.

Als u een keer vrijblijvend wilt sparren over onze oplossingen en specialisatie, dan komen we graag naar u toe om uitleg te geven.

We zijn te bereiken via 053 – 20 30 404 of [email protected]

Ook interessant