Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ludieke actie: Alle Nederlandse VO-scholen aan de chips

Deel dit bericht

Op 25 oktober plaatsten wij een blog omtrent het “Chiptekort”. In deze blog stond de volgende zin: “Wij durven de uitdaging aan dat we t.o.v. onze directe concullega’s de meeste apparatuur c.q. chips op voorraad hebben.”

Naast de blog hadden we een ludieke actie om dit onderwerp onder de aandacht te brengen van VO-scholen. We stuurden hun ICT-afdelingen een mooi bedrukte doos met daarin een bus Pringles chips. De actie is meer dan geslaagd. Vele leuke reacties hebben we ontvangen, waarvoor onze dank.

WiFi-booster

We denken graag in oplossingen en hebben als wifi-expert niet zomaar voor een Pringles bus gekozen. Nadat de bus leeg gegeten is, kun je er een wifi-booster van maken. Handig als je op vakantie bent en de wifi laat te wensen over. Typ op YouTube maar eens “Pringles” en “wifi” in. Meerdere filmpjes laten zien hoe je een wifi-booster maakt van zo’n bus.

Tekort aan chips? Niet bij Brite!

De kern van de actie is dat wij geen chiptekort kennen. Wij werken vanuit een eigen voorraad van de meest moderne ICT- en wifi-netwerk apparatuur. Bij ons kennen we geen (chip)tekorten, nu niet, over een half jaar niet en over een jaar ook niet. Klanten laten we niet in de steek, die helpen we altijd en graag met onze oplossingen. En daar hoort voldoende apparatuur bij.

Mocht je voor een vervanging staan en niet aan apparatuur kunnen komen. Bel of mail ons en we helpen je snel uit de brand. Als de maatregelen het toelaten, dan nemen we daarnaast graag nog een aantal busjes Pringles mee.

Tel.: 053 – 20 30 404 of Email: [email protected]

Brite: “Wifi die het altijd doet!”

Ook interessant