Wat elke onderwijsprofessional moet weten over leerpsychologie en 5x sneller “excellente WiFi” in de school!

Vernieuwend onderwijscongres “Making Shift Happen” en inloop spreekuur bij Brite Wireless met de WiFi dokters voor het VO.

Wat te doen met gepersonaliseerd onderwijs, 21st century skills, leerstijlen, klassikaal onderwijs en instructie? En wat betekent dit voor de lespraktijk?

Op 6 november 2017 organiseert Academica Business College voor de 7e keer het succesvolle Making Shift Happen congres in de Beurs van Berlage. Dit jaar wordt er ingegaan op het antwoord op de vraag: Leren wij op natuurlijke wijze (nature) of is de invloed van de omgeving groter (nurture)? En hoe en wanneer heeft ons onderwijs dan impact?

Na deze beurs neemt u de meest actuele kennis op het gebied van leerpsychologie mee naar huis.

Veranderingen netwerkinfrastructuren in het onderwijs

Veranderingen vereisen een voortdurend proces van ‘leren’ binnen organisaties. Dit is ook van toepassing bij veranderingen door verdere digitalisering binnen het onderwijs. En bij toenemend gebruik van digitaal onderwijs vraagt dit om een passende WiFi & ICT infrastructuur!

Zonder goede WiFi ook geen digitaal onderwijs:

Gepersonaliseerd leren vraagt onderliggend om een robuuste digitale snelweg (WiFi infrastructuur) om het digitale onderwijs te kunnen faciliteren. En dat is nog lang niet bij iedere school vanzelfsprekend ..!!

Bij Brite spreken en helpen we jaarlijks tientallen VO scholen die worstelen met matige WiFi prestaties en andere netwerkproblemen. Wij zien dat dit bij scholen niet alleen zijn weerslag heeft op de techniek, maar het is vooral ook demotiverend voor leerkrachten en leerlingen, wat vervolgens weer funest is voor de uitstraling van de school!

Excellente Wifi voor iedere school binnen handbereik!

Wat ons betreft school verdient elke school een excellente wifi…!!!  Dat is onze missie en daar maken we ons elke dag weer hard voor.

Door standaardisatie en een grootscheepse uitrol in het hele land, ligt een robuuste excellente WiFi nu binnen het bereik van elke school. We noemen dat ‘Brite WiFi 3.0 / Excellente WiFi’,  een bewezen onderwijsconcept dat betaalbaar én op korte termijn te realiseren is voor elke school.

Dus.. start 2018 ook op topsnelheid met het nieuwe high speed onderwijsconcept met het WiFi netwerk Brite 3.0 – 2018 en ga in de hoogste versnelling over uw nieuwe digitale snelweg in de school.

Snel, robuust en natuurlijk veilig conform de GDPR aanbevelingen.

 

WiFi dokter inloopspreekuur tijdens Making Shift Happen

Komt tijdens het congres langs bij onze onderwijsadviseurs op de Brite stand. Zij vertellen u alles over ‘excellente WiFi 2018’ !!

• Kom kennis nemen van de laatste ontwikkelingen rond de “Digitale Snelweg anno 2018” voor uw school. Ontdek het nieuwe razendsnelle WiFi netwerk en welke verbeteringen dat voor uw onderwijs kan betekenen.

• De excellente WiFi 3.0 – 2018 is tot wel 5 x sneller in een VO school. Ook kan dit als complete beheerde dienst geleverd worden tegen een helder vast (laag) bedrag per jaar. Geen investering, geen aanbesteding, geen opleidingskosten, geen zorgen om de techniek en het beheer.

•  Niet zelden scheelt de oplossing u zomaar een FTE aan ICT beheer op het netwerk en levert het rekensommetje u zelfs geld op. Vaak scheelt het u ook een complexe aanbestedingsprocedure.

• U hoeft niet te investeren en de huidige apparatuur kan worden ingeruild.

Al 300 VO scholen maken al gebruik van de succesvolle Brite WiFi infrastructuur..

Wij wensen u alvast een voorspoedig (digitaal) 2018 en we nodigen u uit om dat op het congres met ons te komen bespreken.

Inschrijven Making Shift Happen >

Of bekijk alvast de beursaanbieding van de WiFi dokter >

 

Netix onderwijsadvies voor een beter digitaal onderwijs:

** Naast onze wifi specialisten is ook onze onderwijsadviseur Martijn Bos van Netix onderwijsadviseurs aanwezig, die schoolbestuurders met zijn jarenlange ervaring helpt bij de uitdagende keuzes en visies in het onderwijsproces.

Martijn helpt vooral schoolbestuurders met pragmatische adviezen en coaching trajecten rondom digitaal onderwijs.

Voor welke methodes kies je, met welke hulpmiddelen en apparatuur ga je aan de slag; hoe krijg ik  behalve de ICT-coördinator al mijn medewerkers enthousiast en de digitale vaardigheden op niveau etc. ?

Martijn is voor vele bestuurders het klankbord met praktijkervaring waar veel scholen op zitten te wachten.

Na de invoering van een goede digitale snelweg (WiFi) en de aanschaf van tablets of Chromebooks moet je als school vooral zelf aan de bak om het digitale onderwijs verder in te voeren of uit te bouwen. Dat vraagt om visie, energie en de juiste keuzes. Martijn is de ervaringsdeskundige die graag zijn ervaringen met u deelt.

Op de beurs kunt u hem ontmoeten en een afspraak maken om bij u op school verder te praten over keuzes en visies.

 

Inschrijven Making Shift Happen >

Of bekijk alvast de beursaanbieding van de WiFi dokter >

Gert Snijders: Senior onderwijsspecialist IT infrastructuur en oprichter van Brite BV. Met 30 jaar ervaring als radiotechnicus en gediplomeerd radioamateur,  zag ik enerzijds de enorme potentie van draadloze netwerken en anderzijds een vacuum aan kennis en passie voor deze radio en antenne-technieken. Ik zag tientallen toepassingen en mogelijkheden die ik niet kon ontwikkelen....Meer artikelen van Gert >

Reactie plaatsen

(x) sluiten