Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook het Martinuscollege krijgt hagelnieuw WiFi-netwerk in de school

Deel dit bericht

Ook bij het Martinuscollege uit Grootebroek vond afgelopen week de oplevering van hun hagelnieuwe WiFi-netwerk plaats. In februari kwamen we met de school in gesprek over het vervangen van hun wifi-netwerk. De eerste kennismaking was meteen al hartelijk en na het offertetraject waren wij de gelukkige partij die de werkzaamheden mocht uitvoeren.

Het Martinuscollege is een school met een regiofunctie. Uit de hele omtrek komen leerlingen naar de school voor het complete pakket aan voortgezet onderwijs: VMBO (basis, kader en mavo), havo en vwo (atheneum en gymnasium). De school wil een veilige en gezonde school zijn voor de leerlingen. Ze bieden veel faciliteiten o.a. meerdere aula’s en buitenruimtes, een mediatheek, werkplekken voor het maken van huiswerk, moderne sportaccommodaties en volop digitale faciliteiten.

Met name bij de laatste hoort een op en top WiFi-netwerk. Leerlingen, docenten en de overige medewerkers maken daar nu volop gebruik van. Tijdens de zomervakantie zijn de vervangingswerkzaamheden uitgevoerd. Ruim 230 access points hebben hun plek in de school gevonden. Bij het opstarten na de zomervakantie waren er minimale issues die snel verholpen konden worden.

De school is uitermate tevreden over het nieuwe WiFi-netwerk. Louter complimenten van zowel de ICT-afdeling als van het overige personeel: “Eindelijk een partij die waarmaakt wat ze beloven.”

Tijdens de oplevering werd de krentenwegge overhandigd aan de nieuwe ICT-manager Matthijs Rietdijk. Samen met zijn 2 collega’s bestiert hij de ICT-afdeling. De school heeft nog meer plannen en blijft volop in ontwikkeling om digitale veiligheid voor de gebruikers te waarborgen.

Namens Brite wensen wij hen daarbij veel succes en waar nodig steken we graag de handen uit onze mouwen om hen daarbij te helpen.

Ook interessant