Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Meer zorgtechnologie toepassen? Zorg voor een goede ICT-infrastructuur

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Iedereen vind het normaal dat, als je eenmaal op de snelweg zit, je in betrekkelijk korte tijd op de plaats van bestemming aankomt. Zonder files en oponthoud als de weg goed is aangelegd. Dit geldt ook voor de digitale snelweg. 
  
Met CareConnect-IT leggen we de digitale snelweg aan. Hierop kunnen zorginstellingen, zonder files en oponthoud, zorgtechnologie, applicaties, domotica e.d. toepassen. Zowel voor cliënten, als zorgverleners, als overige medewerkers, als bezoekers en allemaal veilig gescheiden van elkaar. 
  
Nu steeds meer zorginstellingen technologie inzetten als ondersteuning voor cliënten en zorgverleners is dit de basis voor een succesvolle uitkomst. Uit gesprekken die we voeren met leveranciers van zorgtechnologie blijkt dat deze basis niet overal aanwezig is. En dat is jammer. 
  
Het kost meer inzet, tijd, ondersteuning en uiteindelijk geld om alles behoorlijk te laten werken. Maar behoorlijk is niet hetzelfde als goed laten werken. Met paard en wagen kom je ook wel op je bestemming, alleen duurt het langer en is minder comfortabel. 
  
Ga je meer zorgtechnologie toepassen, kijk dan eerst naar de onderliggende ICT-infrastructuur of deze dat aankan. 
  
Graag delen we onze kennis en ervaringen hoe u de basis op orde krijgt en succesvol de voordelen van de digitale snelweg beleeft. 

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet” 

Ook interessant