Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbouwing van de school bijna klaar… maar netwerkapparatuur niet leverbaar?

Deel dit bericht

De schaarste aan producten heeft een grote impact op scholen bij nieuwbouw en verbouw. Naast gestegen prijzen voor materialen zijn er de langere levertijden. Dat laatste geldt met name voor ICT-gerelateerde apparatuur.

Levertijden van 6 – 9 maanden zijn op dit moment eerder regel dan uitzondering. Als je de bouwfase achter de rug hebt, maar de school niet tijdig kunt uitrusten met de juiste apparatuur, dan slagen je plannen niet.

Schaarste is ook het gevolg van ICT-leveranciers die niet durven investeren in materialen. Ze handelen pas als er een aanvraag van een school komt en vragen daarna prijs en levertijd op bij de fabrikant. Lopen de levertijden op, dan moet de school langer wachten. Alle ambities van de school ten spijt.

Gelukkig kan het ook anders. Brite hanteert een andere strategie, omdat wijzelf investeren in netwerkapparatuur. Dankzij goede afspraken met onze fabrikanten hebben wij doorlopend voor een half jaar aan voorraad in ons magazijn staan. Als een school komt, dan gaan wij direct aan de slag. Geen schaarste, geen levertijden, maar wel superieure apparatuur tegen gunstige prijzen.

Wil je jouw schoolnetwerk op tijd in topconditie krijgen? Graag informeren wij je over onze aanpak.
 
Bel ons via 053 – 20 30 404 of stuur een mail naar [email protected]
Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.”

Ook interessant