Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Van taxidrones naar producten en diensten in de zorg

Deel dit bericht

Brite Wireless neemt in 2019 voor het eerst deel aan de beurs Zorg en ICT.

Deze beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 Maart 2019.

Waarom staan wij op deze beurs?

Graag willen wij Brite presenteren aan de overige zorgorganisaties. Welke projecten hebben wij tot nu toe uitgevoerd in de zorg, waar zijn we nu mee bezig en waarin zijn wij onderscheidend ten opzichte van onze branchegenoten?

Wij proberen onze producten en diensten 100% ondersteunend te laten zijn voor de zorg door middel van veelvuldige gesprekken met zorgprofessionals. Hoe kunnen wij die specifieke kennis toepassen in het leveren van producten en diensten met toegevoegde waarde voor de zorg?

Nu EHealth een steeds groter deel van de zorgverlening gaat uitmaken is het doorlopend contact houden met mensen in het hart van de zorg een goed middel om informatie te krijgen. Welke visie hebben zij en hoe zien zij de zorg met alle nieuwe en toekomstige toepassingen over 5 of 10 jaar?

Wat nu nog een fantasie of een droom lijkt, wordt misschien over enkele jaren toegepast. Niets lijkt onmogelijk nu de techniek steeds minder tijd nodig heeft om producten en diensten te maken.

Aanmelden voor de beurs >

Helpen om droombeelden te realiseren

Taxivervoer door middel van drones wat binnen enkele jaren toegepast kan worden stond deze week in kranten vermeld. 10 jaar geleden had nog maar een kleine groep van drones gehoord of er mee te maken gehad en nu praten we al over vervoer via drones. Droombeelden en hersenspinsels worden werkelijkheid! Wij houden daarom een scherp oog op trends in de zorg om hierop onze producten en diensten te ontwikkelen.

Heeft u onze kennis of informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Uiteraard staan we ook op Zorg & ICT om uw vragen te beantwoorden. Als u gebruik wilt maken van onze kennis of op een andere manier informatie wilt, dan staan wij u graag te woord.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens Zorg & ICT. Mocht u in de tussenliggende periode tot aan de beurs informatie van ons willen ontvangen of iemand willen spreken, dan horen wij dat graag.

Wij zijn bereikbaar via:

Tel. 053 – 20 30 404 of stuur ons online uw bericht voor een vrijblijvend advies  >

Gratis aanmelden voor de beurs >

 

 

Ook interessant